Menu

'de Tweede Lijn' Verwijscentrum voor Gezelschapsdieren

 

Op het moment dat uw dierenarts, de eerste lijn, van mening is dat een aandoening of probleem van uw huisdier te complex is om zelf op te pakken, kan zij/hij u verwijzen naar 'de Tweede Lijn'. Wij bieden uw dier gespecialiseerde medische zorg.

Dag en nacht is een ervaren chirurg bereikbaar voor ongevallen en andere spoedeisende operaties, 7 dagen per week. Ook voor patiënten die intensieve zorg nodig hebben, zijn alle benodigde faciliteiten in huis. 'de Tweede Lijn' is een samenwerkingsverband waarin iedere arts een eigen specialisatie heeft. Daarnaast werken wij nauw samen met uw eigen dierenarts, hierdoor ontstaat een geheel dat er voor zorgt dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt.

Wij begrijpen dat u de zorg voor uw huisdier niet zomaar aan ons toevertrouwt. Buiten het bieden van de beste zorg hechten wij dan ook veel waarde aan een goede communicatie en zullen hier ruimschoots de tijd voor nemen. Nadat uw huisdier is onderzocht worden alle behandelingsmogelijkheden besproken. Ook de benodigde nazorg en de te verwachten kosten zullen aan bod komen.

Onze missie luidt dan ook: het bieden van de beste kwaliteit in zorg voor huisdier en eigenaar.