Menu

Remco Jonker

Sinds januari 2012 neem ik de interne geneeskunde voor mijn rekening binnen het team van de Tweede Lijn. Ik zal beginnen met een korte introductie van mijzelf; Ik ben naast dierenarts vader van twee geweldige kinderen en gelukkig getrouwd.

Mede door mijn beroep is er een schare aan huisdieren ontstaan, al dan niet met hun gebreken natuurlijk. Sinds oktober 2010 ben ik gestart als zelfstandig dierenarts met mijn eigen bedrijf Jonker - Dierenarts Interne Geneeskunde.

Het concept van mijn bedrijf is om te werken vanuit een aantal gerenommeerde klinieken waarbij patiënten uit de regio van deze kliniek doorgestuurd kunnen worden. Dit is steeds beter gaan lopen.; het concept blijkt zeer gewaardeerd te worden.

In maart 2018 heb ik het examen gehaald en ben ik volledig lid van van het prestigieuze Collegium Cardiologicum. Dit is een vereniging van voornamelijk Duitse dierenartsen die zich ten doel stelt vakkundig, gestandaardiseerd onderzoek van erfelijke hartziekten bij gezelschapsdieren te waarborgen.